Туристически каяк GRAPPER TR 11.8

Туристически/морски каяк GRAPPER TR 11.8

 

Компактният модел TR 11.8(360cm) е с универсално приложение за реки, езера, язовири или море в близките прилежащи към брега води. Тук е заложена на ниско тегло и умерена дължина които ви правят транспортирането и съхранението особено лесни в сравнение с дългите модели. Също така дължината от 360см и теглото от само 24кг помагат за лесно достигане на корпусна скорост, тоест всяко потегляне и спиране ще отнема малко усилия.

 

Въпреки компактните размери, в него няма да ви липсва нищо във вашите водни приключения. От носа до кърмата ще откриете всичко необходимо като дръжките за пренасяне, багажни отделения за сухо съхранение, ластици на палубата за укрепване на допълнителен багаж и завършека със рул системата която е безценна в моментите които се борите с вятър и течение.

 

Кокпитът е нагласен за комфортно пътуване. Интегрирани са меки подпорки за колената ви, което свежда до минимум стреса върху краката по време на продължително гребане. Още по-навътре ще намерите упорите за стъпалата които освен това служат и за управление на рул системата монтирана на кърмата, както и ви помагат за силата на гребане чрез стабилната упора която ви дават.

 

Седалката е двукомпонетна и завършена с мек материал което подсигурява вашият комфорт а от там и възможностите ви за продължително гребане.

 

Предното и задно отделение с капаци, са изолирани от останалата част на корпуса и служат за сухо съхранение на ценните ви вещи.

 

Заводски монтираният рул влизащ в комплекта, и управляващ се посредством две упори за краката, осигурява ефикасното предвижване по вода и улеснява гребането многократно. Това е изключителна важна функция, и по наше мнение е почти задължителна функция на един каяк който ще се движи в широки отворени води.

Марка: GRAPPER

Модел: TR 11.8

Тип: SIT-INSIDE

Материал: HDPE

Цветове: Оранжев, Жълт

Цена 1560 лв с включено гребло, рул система и тн. Наличен на склад! 

 

Данни:

  • Дължина: 360 cm
  • Ширина: 65 cm
  • Височина: 42 cm
  • Тегло: 24 kg
  • Препоръчително натоварване: <120 kg
  • Максимално натоварване: 140 kg
Call Now Button