(Български) Туристически каяк GRAPPER TR 13.7

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Туристически/морски каяк GRAPPER TR 13.7

 

Удълженият модел TR 13.7(420cm) е с много бърз корпус и е особено подходящ за големи и отворени води и дълги преходи – море, язовири, реки или езера. Голямата дължина е основна свързана със способността да развива висока скорост в сравнение с по-късите модели, но също така гарантира по-меко преминаване през вълните и позволява повече място на борда за багаж.

 

В този модел от 420см няма да ви липсва нищо във вашите водни приключения. От носа до кърмата ще откриете всичко необходимо като дръжките за пренасяне, багажни отделения за сухо съхранение, ластици на палубата за укрепване на допълнителен багаж и завършека със рул системата която е безценна в моментите които се борите с вятър и течение.

 

Кокпитът е нагласен за комфортно пътуване. Интегрирани са меки подпорки за колената ви, което свежда до минимум стреса върху краката по време на продължително гребане. Още по-навътре ще намерите упорите за стъпалата които освен това служат и за управление на рул системата монтирана на кърмата, както и ви помагат за силата на гребане чрез стабилната упора която ви дават.

 

Седалката е двукомпонетна и завършена с мек материал което подсигурява вашият комфорт а от там и възможностите ви за продължително гребане.

 

Предното и задно отделение с капаци, са изолирани от останалата част на корпуса и служат за сухо съхранение на ценните ви вещи.

 

Заводски монтираният рул влизащ в комплекта, и управляващ се посредством две упори за краката, осигурява ефикасното предвижване по вода и улеснява гребането многократно. Това е изключителна важна функция, и по наше мнение е почти задължителна функция на един каяк който ще се движи в широки отворени води.

Марка: GRAPPER

Модел: TR 13.7

Тип: SIT-INSIDE

Материал: HDPE

Цветове: Оранжев, Жълт

Цена 1750 лв с включено гребло, рул система и тн. Наличен на склад! 

 

Данни:

  • Дължина: 420 cm
  • Ширина: 65 cm
  • Височина: 40 cm
  • Тегло: 26 kg
  • Препоръчително натоварване: <120 kg
  • Максимално натоварване: 160 kg
Call Now Button