За GRAPPER kayaks

Да извлечем най-доброто от любимото ни хоби и карането на каякТова е нашата страст и философия. 

Ние сме производител и екслузивен дистрибутор на марката GRAPPER kayaks, като към момента имаме регистрирани 3 патента и търговската марка GRAPPER™ за целият Европейският Съюз, и освен това от 2018г представляваме като ексклузивен дистрибутор за цяла Европа марката NuCanoe USA Inc основана от самият изобретател на Sit-On-Top каяците Тим Ниймер. Работим с множество магазини в Германия, Румъния, Хърватска, Словакия, и разбира се България. В склада ни в София можете намерите обикновенно между 50 и 100бр каяци което ви гарантира най-големият избор не само в България, но и на Балканите що се отнася до риболовни каяци. Но как стигнахме до тук?

 

Това беше просто мечта през 2013г, когато започнахме. Тогава не се случваше нищо особено в общността на каяк риболова в Европа. Забелязахме че спорта не получаваше нужното внимание, основно поради липсата на достатъчно информация към масовият риболовец и освен това поради цените на самите каяци повечето които идваха от САЩ и съответно не бяха по джоба на всеки. Но в САЩ и Австралия нещата седяха съвсем различно. Спорта започна да набира все по-голяма скорост и вече започваща еволюция от малка общност в масов интерес тъй като все повече риболовци осъзнаваха предимствата на каяка и истинското удоволствие което доставя. Нашата мисия беше да пренесем това в Европа.

 

Нашата цел е да доставим добри каяци и голям избор на цена която да е достъпна за повече хора. За това ние се грижим за целият процес от край до край, от закупуването на материалите за производство през контрола по качество на изделието до тестването на всички продукти в реални условия заедно с хората ни в Германия, Унгария и Румъния които ни помагат в одобрението на всеки продукт който пускаме. Като купувате от нас вие подкрепяте нашето семейство и професионалните ни риболовци, за да можем да ви предлагаме и занапред все по интересни продукти за вашето хоби.

 

Ние сме малка семейна Българска фирма. Обичаме това което правим. Фирмата е основана и се управлява от мен Владимир, като аз все още движа и почти всички процеси в нея. Можете да ме намерите на работа през по-голямата част от времето ми, по 12-13 часа на ден обикновенно. Винаги се старая да бъда максимално полезен на всеки клиент, независимо от това какъв финален избор би направил. Смятам да остане така и занапред.

Искам също така да представя нашият екип днес и да изразя и безкрайната си благодарност към неговите членове без които GRAPPER kayaks нямаше да съществува – Сашо и Циклама Петкови, Александър Меченов, Раду Оприс, Ким Вандре, Денис Вебер, Йонас Мюлер, Александър Мюлер, Балаш Харсагуй, Рик Ван Пратенбург.

Специални благодарности и на – Цанко Стоянов, Борислав Раенков, Дамян Стефанов, Неда Митова, Цветелина Цветкова, Радо, Иван и Яна.

Немезида – верният приятел който се грижи за сигурността.

и на последно място но не и по важност човекът който ме запали по риболова когато нямах 10г – Камен ака Качката

 

Поздрави,

Владимир Петков

Риболовното удоволствие с нашите каяци е гарантирано.

logo_black
NuCanoe-Logo
_DSC0560
Call Now Button